Ostali blogovi

Kako koristiti šećernu pastu
Hidratacija: ključna stvar za zdravlje kože
Kako negovati lice?

Kako negovati lice?

Uspavana lepotica

Uspavana lepotica

Clean Beauty

Clean Beauty

Šta je zapravo Clean Beauty?

„Clean Beauty" ili prevedeno na naš jezik „Čista lepota" je trend koji zagovara upotrebu bezbednih sastojaka, bilo da su oni sintetskog ili prirodnog porekla. Možda će za mnoge biti iznenađujuće ali prirodni sastojci često nisu bezbedni a nisu ni svi sintetski sastojci toksični. Sa ovim trendom „Clean Beauty" brendovi se fokusiraju na korišćenje materijala koji su bezbedni i efikasni a izbacivanje onih za koje je dokazano da imaju štetno dejstvo ili su iritansi.

Kako se My New Skin kozmetika uklapa u koncept Clean Beauty

Bezbednost, unapređeno dejstvo aktivnih sastojaka, kompatibilnost sastojaka i kombinovanje delotvornih prirodnih sastojaka sa onima koji će dati najbolje rezultate osnov je svih naših proizvoda. Upotreba sirovina životinjskog porekla je strogo zabranjena u Evropi, zbog mogućnosti prenošenja različitih bolesti na čoveka. Zato u našim proizvodima nema sirovina životinjskog porekla pa su oni pogodni i za vegane. Nema ni štetnih konzervanasa kao što su parabeni a svaki proizvod je pH izbalansiran kako bi imao adekvatan efekat na kožu. Koristimo supstance sa proverenim i dokazanim efektima na strukturu kože.

Clean Beauty bi trebalo da znači poverenje, sigurnost za potrošače. Upravo to smo se i trudili da postignemo u našim proizvodima.

Kako naši klijenti prate trendove u pogledu ishrane, stila života pa i nege kože potrudili smo se da iz proizvoda izbacimo veštače mirise, boje, da koristimo što manji broj supstanci ali u pravim efektivnim koncentracijama. Baš kako i koncept Clean Beauty zahteva. Na našim etiketama videćete jasno naznačene sastojke.

 Uverite se u kvalitet proizvoda tako što će te poručiti klikom na link.

Podeli:
# Pritisnite enter za pretragu ili ESC za izlaz
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys