Kako do mladolikog izgleda bez hirurške intervencije

Kako do mladolikog izgleda bez hirurške intervencije

Estetske intervencije vrlo često zahtevaju iskusnu ruku plastičnog hirurga. Postale su veoma popularne. Međutim, to je ipak hirurška intervencija koja zahteva iskusan tim lekara, bolničku salu i oporavak od nedelju ili dve dana. Ponekad je i sam ishod intevencije neizvestan. Tu su i ožiljci od reza, anestezija i mnoge stvari koje prate operacije.

Ja se veoma plašim operacija. Nažalost, imala sam ih nekoliko u životu. Nijednu nisam svesno izabrala. Sve su bile hitne. Znam vrlo dobro kako izgleda postoperativni tok. To je jedan od razloga zašto se ne usuđujem da radim estetske intervencije.  A možda bi trebalo?

Estetska hirurgija nudi i neke manje invazivne tretmane. Recimo botoks. Znam mnoge koji su imali ovu vrstu intervencije. Rezultati mogu biti odlični ukoliko vam botox aplicira iskusan lekar. Mana je što je dejstvo ograničeno na nekoliko meseci nakon čega morate tretman ponoviti. Zna da bude i skupo. Ima i tu nekih neželjenih dejstava i rizika ali o tome neki drugi put.

Ja sam neko ko ne voli hirurgiju ali ni igle. Zato sam se odlučila za intenzivnu negu. Pronašla sam idealnu kozmetički aktivnu supstancu Argirelin. Tako je i nastao Argirelin Rescue Serum.

Argirelin je supstanca, heksapeptid (sastavljena od aminokiselina) poznata po tome što imitira dejstvo botoksa. Vrlo slično botoksu sprečava prenošenje nervnih impulsa i blokira grčenje mišića. Na taj način nema mrštenja, boranja kože. Efekat možete videti nakon dvadesetak minuta od nanošenja. Čak će te i osetiti blago opuštanje. Ja volim da je nanosim oko očiju i na čelo najčešće, jer tu imam bore koje nastaju mimikom lica.

Serum je idealan za nanošenje pre šminke, kad idete na neki važan događaj.

Argirelin Rescue Serum pored ovog  blagog instant efekta ima sposobnost da prodire dublje u kožu i tu ispolji efekat.  Koža posle 15 dana od primene postaje zategnuta jer intenzivno utiče na sintezu kolagena, elastina, proteoglikana i glikozaminoglikana. Studija objavljena u časopisu International Journal of Cosmetic Science, pokazala je da 10%-tna  koncentracija Argirelina smanjuje bore na licu za 30% kroz period od 30 dana. Deluje jedinstvenim mehanizmom koji čini kožu čvrstom i zategnutom. Uz redovnu primenu smanjuje pojavu površinskih tankih linija na licu i bora.

Našu kozmetičku liniju koncipirali smo tako da koristimo manji broj sastojaka ali u delotvornim koncentracijama. Kombinujemo ih tako da ujedinjenje ispoljavaju najbolji mogući efekat.

Tako smo i ovom serumu koristi ulje jojobe i avokada kao i hijaluronsku kiselinu, koenzim Q10 i ekstrakt aloe. Proverene sastojke za postizanje maksimalnih rezultata.

Poručite Argirelin Rescue Serum i uverite se i sami!

Podeli:
# Pritisnite enter za pretragu ili ESC za izlaz
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys