Kako koristiti šećernu pastu

Kako koristiti šećernu pastu

Šecerna pasta za depilaciju predstavlja deo tradicionalne egipatske umetnosti ulepšavanja ljudskog tela. Vosak je potpuno prirodan, ne sadrži hemikalije, veštačke boje ni mirise, ne iritira. Pogodan je za sve tipove kože a naročito se preporučuje za uklanjanje dlačica kod osetljive kože, sklone pucanju kapilara.

Kako se koristi šećerna pasta?

Šećerna pasta se nanosi ručno, u smeru suprotnom od rasta dlačica, a uklanja se u smeru njihovog rasta. Vrlo jednostavno. Potrebno je da kožu očistite losionom za pretretman. Kada se koža osuši nanesite talk. Zatim izvadite deo paste iz kutijice. Ukoliko je potrebno pastu blago zagrejte u mikrotalasnoj pećnici par sekundi ili stavljanjem kutijice u toplu vodu. Kada pasta omekša izvadite je. Nanesiti na kožu povlaćem paste u suprotnom pravcu od rasta dlačica nekoliko puta da lepo prianja na kožu. Zatim povucite u pravcu rasta dlačica. Sa jednom pastom možete raditi sve dok ne počne da se lepi za kožu da ne možete da je uklonite. Tada uzimate novu pastu a staru bacate. Ostatke paste sa kože uklonite jednostavnim ispiranjem sa vodom.

Nakon obavljenog tretmana nanesite mleko za negu kože nakon depilacije.

Šećerna pasta se ne lepi za kožu već samo za folikul dlake. Dlačice se ne lome, već se u celosti izvlače iz korena, što sprečava urastanja i upale. Pogodna je za izuzetno kratke dlačice 3 mm dugačke, tako da ne morate čekati da dlačice porastu kako biste se depilirali. S druge strane efekat depilacije duže traje, što je veoma važno prilikom odlaska na odmor. Takođe koža je glatka, nežna I mekana. Nakon određenog vremenskog perioda dolazi do usporavanja rasta dlačica.

Šećerna pasta je veoma nežna za kožu jer se za nju ne lepi već uklanja samo suve i izumrle ćelije poput blagog pilinga, što pogoduje koži. Osećaj bola sveden je na minimum.

Napomena: Prilikom korišćenja paste za depilaciju temperature u prostoriji mora biti oko 22 ° C. U suprotnom će pasta veoma brzo postati ne upotrebljiva za dalji rad!

Kako bi postigli najbolji mogući efekat koristite proizvode koji su namenjeni za što uspešniji tretman.

Pretretman

Za čišćenje i pripremu kože za samu depilaciju šećernom pastom. Nanosi se prskanjem na kožu a zatim se pređe ubrusom po koži kako bi se pokupio višak tečnosti.

Losion za negu kože nakon depilacije

Izuzetno umirujući losion za tretman kože nakon depilacije. Sa Alantoinom i pantenolom. Smanjuje crvenilo i iritacije kože.

Podeli:
# Pritisnite enter za pretragu ili ESC za izlaz
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys