Kako se koriste alginatne peel of maske

Kako se koriste alginatne peel of maske

Maske za negu lica se obično nanose na kraju kozmetičkog tretmana. Poželjno ih je koristiti i u kućnoj varijanti bar jednom nedeljno. Nanošenjem maske koža se intenzivno hrani i neguje, jer maske su posebna vrsta kozmetičkih proizvoda čija je namena da dubinski hrane, neguju, hidriraju, umiruju kožu. Postoji različite  vrste maski za lice. Od onih kremastih, piling maski, gel maski, zatim peel of maski.

Veoma su popularne peel of maske. To su maske koje se nanesu na kožu i nakon određenog vremena 15-20 minuta možete ih skinuti u jednom potezu.

peel-of-maska.my-new-skin

Alginatne maske

Posebna vrsta peel of maski su alginatne maske.

Ovi proizvodi za negu kože su formulisani sa solima alginske kiseline koje se mogu ekstrahovati samo iz smeđih morskih algi. My New Skin kozmetika, nudi seriju alginatnih peel of maski za sve tipove kože dizajnirane da se nose sa uobičajenim problemima kože.

Alginska kiselina iz morskih algi i efekti

Algininska kiselina, takođe poznata kao algin ili alginat, može se naći u ćelijskim zidovima smeđih algi,. Njene soli (alginati) brzo upijaju vodu i vezuju se za nju, formirajući viskoznu gumu. Zbog svoje sposobnosti da formiraju hidrokoloidni gel pomešan sa vodom, nakon nanošenja ovih maski na kožu one se brzo zgusnu i naprave debeo film koji se lako skida sa kože. Ovaj debeo film koji se sastoji od algi, pravi barijeru koja omogućava intenzivno hidrariranje kože. Kako su ove maske obično sa dodatkom aktivnih komponenti, hijaluronkse kiseline, vitamina C, gline, alantoina i drugih visoko vrednih kozmetičkih sirovina tokom 20 minuta koliko maska stoji na licu dolazi do intenzivnog dubinskog prodiranja u kožu i ispoljava se pun efekat.

Alginatne maske su u prahu što je još jedna odlična karakteristika. Ne sadrže konzervanse, a vitamin C se može inkorporirati u svom prirodnom obliku koji je inače nestabilan u formulacijama koje sadrže vodu.

Kao rezultat, redovna upotreba alginatnih peel-off maski čini kožu glatkijom, sprečava prevremene bore, poboljšava konturu lica, pomaže u odčepljivanju pore i ublažavanju podbuhlosti. Pored toga, alginatne maske pomažu u održavanju hidro-lipidne ravnoteže kože, imaju tonirajući i podmlađujući efekat, stimulišu prirodne zaštitne mehanizme kože.

Kako se koriste alginatne peel-of maske?

Alginatne maske, poznate i kao modelujuće gumene maske, obično se proizvode u obliku praha. Sve što treba da uradite je da pomešate prah sa malo vode, dobro promešate i dobijenu gustu pastu rasporedite po celom licu. Ne gubite vreme, jer se maska vrlo brzo stvrdne. Nakon otprilike 15 minuta, maska će se potpuno osušiti i moći ćete da je odlepite u jednom miru.

upotreba-alginatnih-maski-my-new-skin

 

Za razliku od uobičajenih maski za lice, alginatne maske se nanose na celo lice, uključujući usne i oči. Zbog toga vam toplo preporučujemo da nanesete malo deblji sloj maske kako bi ste je lakše skinuli.

Preostaje vam samo da se opustite i uživate uz neku od maski iz naše kolekcije!

Podeli:
# Pritisnite enter za pretragu ili ESC za izlaz
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys