My new skin | MY NEW SKIN kozmetika koja daje rezultate

MY NEW SKIN kozmetika koja daje rezultate

MY NEW SKIN kozmetička linija je prirodna i čista kozmetika. Nastala je na osnovu dugogodišnjeg iskustva i saradnje sa kozmetičarima i dermatolozima. Prateći nove tendencije i naučna saznanja formulisali smo veoma aktuelnu liniju modernih, efikasnih i pristupačnih proizvoda. Namenili smo ih modernim, ženama širokih shvatanja i otvorenog uma.

U naše proizvode uneli smo svežinu prirode i kombinovali je sa najdelotvornijim aktivnim sastojcima kako bi efekat na koži bio maksimalan.

MY NEW SKIN kolekcija proizvoda spada u čistu i prirodnu kozmetiku „Clean Beauty”. Formulisana je prema svim standardima koje ova vrsta proizvoda zahteva. Sve kozmetički aktivne supstance, biljne ekstrakte i ulja koje koristimo su maksimalno bezbedni, proizvodi pH izbalansirani i mogućnost alergijskih reakcija svedena je na minimum.

U našim proizvodima ne koristimo mineralna ulja, parabene i sulfate.

Bezbednost i efikasnost naših proizvoda je na prvom mestu i zato smo se i odlučili za koncept prirodne i čiste kozmetike. Jedino tako možemo da kombinujemo najbolje iz prirodne sa onim što daje maksimalne rezultate.

Znamo da su prirodni proizvodi najbolji, ali ponekad ne daju željene rezultate. Kombinacijom kozmetičkih sirovina koje daju vidljive i dokazane rezultate sa prirodnim biljnim sirovinama uspeli smo da napravimo kolekciju proizvoda koja će koži obezbediti sve ono što joj je neophodno da bi bila zdrava, očuvana i sveža.

Uverite i sami i uvrstite MY NEW SKIN kozmetiku u vašu svakodnevnu negu!

 

 

 

 

# Pritisnite enter za pretragu ili ESC za izlaz
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys