My new skin | Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Kako da kupim

Poručivanje putem našeg sajta je veoma jednostavno. Potrebno je da na sajtu pronađete proizvod koji želite da naručite, da odaberete željeni proizvod i količinu. Zatim kliknete na dugme “dodajte u korpu”. U korpi Vam se nalaze svi proizvodi koje želite da naručite.

Završni korak

Klikom na dugme PORUČI ARTIKAL IZ KORPE, prikazaće vam se završni korak gde je potrebno da unesete vaše podatke.
Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Takođe je potrebno da potvrdite da ste se upoznali sa Uslovima kupovine na našem sajtu, te da ste sa istima saglasni.

Nakon klika na dugme završi narudžbu dobićete automatsku e-mail potvrdu sledeće sadržine: „Vaša narudžba je uspešno obavljena i prosleđena službi prodaje”.

Proizvode ćemo vam u najkraćem roku poslati ili dostaviti na adresu koju ste naveli pri poručivanju.

Za sve porudžbine preko 5000 dinara, poštarina je besplatna. Za sve ostale iznoste poštarina se naplaćije prema važećem cenovniku Pošta Srbije.

Isporuka

Poručeni proizvodi putem Interneta biće vam isporučeni posredstvom kurirske službe POST EXPRESS u roku od 2-3 radna dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu.  Na teritoriji Novog Beograda vršimo dostavu proizvoda. Ukoliko Vam je proizvod hitno potreban, tj. za neki specijalan datum navedite nam u prostoru koji je ostavljen za napomene. U tom slučaju ugovor o kupovini se potvrđuje tek kada smo se složili oko datuma isporuke.
Kuriri Post Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8h do 19h radnim danima i subotom do 14h. Ukoliko niko ne preuzme pri pokušaju isporuke, paket se vraća u najbližu poštu i tamo Vas čeka narednih pet dana. Veoma je bitno da nam ostavite ime i prezime koji su na važećoj ličnoj karti jer u pošti može samo da preuzme lično primalac kojeg smo mi naveli.

Ostali uslovi dostave:
 Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Naručene proizvode kupac zajedno sa poštarinom plaća prilikom preuzimanja robe.

Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana od dana preuzimanja sem u slučaju kupovine personalizovanih proizvoda koji su upotrebljivi samo Kupcu i nemoguća je dalja prodaja prozvoda.

Prilikom reklamacije neophodno je da pošaljete sledeće: pismeni zahtev za jednostrani raskid ugovora na naš mail i nakon naše potvrde o prijemu zahteva, pošaljite odštampan zahtev sa kompletnim proizvodom i računom na adresu: Dr Ivana Ribara 108, 11000 Beograd. 
Uz proizvod obavezno pošaljite i neoštećenu ambalažu proizvoda. Troškove transporta prilikom reklamacije snosi kupac. Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da vam prihvatimo zahtev za reklamaciju. Prodavac će najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od prijema  zahteva kupcu vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine.

 

# Pritisnite enter za pretragu ili ESC za izlaz
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Football Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys Wholesale NBA Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale MLB Jerseys Cheap College Jerseys Cheap NCAA Jerseys Wholesale College Jerseys Wholesale NCAA Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys Cheap Soccer Jerseys Wholesale Soccer Jerseys